Industritekniske installationer og proces

Vi skaber innovative løsningsmodeller for procesinstallationer i produktionsvirksomheder placeret i det østjyske udviklingsområde. Med speciale i rustfrie rørinstallationer udfører vi installationer med høje krav til hygiejne, teknik, overvågning og styring. På automatiksiden arbejder vi sammen med de bedste udbydere på markedet. Certifikatsvejsning på rustfrie rørinstallationer er en naturlig del af vores kompetenceområder. Opbygning af hele kedelcentraler for traditionel varmeinstallation, centraler for fjernvarmeanlæg samt centraler for dampanlæg udføres i samarbejde med kompetente leverandører. Vi har naturligvis teknisk kompetence og svejsecertifikater gældende for dette arbejdsområde.

Med virksomheden centralt placeret i Horsens er fjernvarmeinstallation i samarbejde med byens varmeværker et væsentligt arbejdsområde. Vi er medlem af Fjernvarmeordningen og således certificeret til at yde service og vedligeholdelse på ejendommenes fjernvarmetekniske installationer.

Et velfungerende og vedligeholdt anlæg giver god fyringsøkonomi og sikrer kontinuerlig drift specielt i de kolde måneder. Sund økonomi i de veldrevne varmeværker sikrer økonomiske driftsfordele for forbrugerne, som er tilsluttet, men ikke mindst de resterende potentielle aftagere som stadig via eget fyringsanlæg skal gøres opmærksomme på fordelene ved tilslutning til central opvarmning. Et område hvor økonomi og miljø skaber en naturlig balance.

Distributionsanlæg, herunder vedligeholdelse, fra fjernvarmecentra-lerne til forbrugerne er ligeledes et af firmaets kompetenceområder. Vi har veluddannede og certificerede montører, som har stor erfaring med dette arbejdsområde.

historie